Maartje Strijbis - Coach voor creatieve professionals

Coach Maartje

Personal coach voor creatieve ondernemers, kunstenaars & other creative souls.

Ondernemer, zangeres, chefkok, producent, breath- en vocal coach, trainer, fotograaf, talentcoach. Ik ben het allemaal geweest. Ik was het schoolvoorbeeld van een "multi passionate" die met alles de diepte in wilde. Excelleren en creëren op het hoogste niveau. Of ik nou met mijn camera in het restauratieatelier van het Van Gogh Museum op de Zonnebloemen stond, op het podium in een improvisatiemasterclass van jazzlegende Sheila Jordan, aan de rand van een gloeiende krater op de top van een actieve vulkaan filmshots draaide of driehonderd couverts uit een snoeihete keuken ramde.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Stuur me een mail of bel even!

E. maartje[at]maartjestrijbiscoaching.nl
T.  +31 (0)618 465 714


Voor wie

De professionals die ik coach zijn talentvolle alleskunners met de wereld aan hun voeten. Ze zitten soms even vast in een avontuurlijk plan of project, ervaren (keuze)stress, ze zoeken naar hoe ze zichzelf beter kunnen leren kennen en ontwikkelen. Ze willen groeien en ze zijn bereid de arena in te stappen to do the work.

Als coach begeleid ik deze ambitieuze creatieve ondernemers en talentvolle alleskunners naar meer rust, in en met zichzelf, om de loopbaan uit te stippelen of het bedrijf te bouwen waar ze eigenlijk van dromen. Gedreven professionals die het soms lastig vinden om keuzes te maken en focus te houden. Avontuurlijke individuen met grootse dromen, die zo nu en dan gesaboteerd worden door hun eigen innerlijke criticus. We werken samen aan zakelijke en persoonlijke doelen en coachvragen.

In 1-op-1 coaching en inspirerende trajecten leer ik je concrete handvatten en technieken om perfectionistische blokkades uit de weg te ruimen en te ondernemen met plezier en vertrouwen in jezelf en je bedrijf.

“CHOOSE COURAGE OVER COMFORT”  Brené Brown

Using Format